Mik a mai menő számok?
"Hogy lehet ilyen szarokat hallgatni a disco zene nem zene ,a zenéhez hagszer kell az a biszbasz tele gombokkal az nem hangszer, ilyen szarokat én is ösze tudnék hozni.
És valaki csak azért hallgatja mert "menő" ,nem olyanokat kell hallgatni ami "menő" hanem azt ami neked tetszik.
Enyire ne legyen valakinek zenei izlése , hallgas AC-DC-t ,Korn-t , Qeen-t , Tankcsapdát ,stb. ezek ZENÉK."
Haha..ne is próbálj senkit meggyőzni, hogy az ilyen félemo embereket hallgassuk. Tudod haladni kell a korral, ha tetszik ha nem...:)
Boney M: Rasputin; By the rivers of babylon; Ma baker; Brown girl in the ring; Daddy Cool
Modern Talking: Brother Louie; Your my heart, your my soul
C.C. Catch: Heartbreak hotel, In the backseat of your cadddilac
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
egyetértek
+Black Sabbath
Deep purple
egyébként mi az h a disco zene nem zene? meg h ahhoz csak gombokat kell nyomogatni?
mert a trombitánál nem gombokat kell nyomogatni?
vagy akkor mekkora sz@r hangszer már a gitár, mert ott csak azokat a drótokat ráncigálni...-.-"
amúgy meg a f@szt tudsz te olyat akármikor csinálni!
"Hallgass mait, az a lényeg, mert az mindég menő. "
Nah erre gondoltam én is, hogy új zenék, scak nem jutott az eszembe, köszi válaszadó :)
nem menőségből hallgatok, ugy látom rosszul tettem fel a kérdést.
Akor ugy irom, hogy, MIK A MAI ÚJ SZÁMOK? Érted?? új???
jó bocsi előző vtam, lehet kicsit túlreagáltam a dolgot...xD :$
ha nem divatból hallgatod ak sztem tök okés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!