Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mik a mai menő számok?

Mik a mai menő számok?

Figyelt kérdés
youtube-os link is jöhet, vagy cím előadával. Valami discos kellene. Szeretnék letölteni számokat, de nem tudom mik most a "menők" :D !
2009. nov. 6. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

"Hogy lehet ilyen szarokat hallgatni a disco zene nem zene ,a zenéhez hagszer kell az a biszbasz tele gombokkal az nem hangszer, ilyen szarokat én is ösze tudnék hozni.

És valaki csak azért hallgatja mert "menő" ,nem olyanokat kell hallgatni ami "menő" hanem azt ami neked tetszik.

Enyire ne legyen valakinek zenei izlése , hallgas AC-DC-t ,Korn-t , Qeen-t , Tankcsapdát ,stb. ezek ZENÉK."

Haha..ne is próbálj senkit meggyőzni, hogy az ilyen félemo embereket hallgassuk. Tudod haladni kell a korral, ha tetszik ha nem...:)

2009. nov. 11. 15:13
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Boney M: Rasputin; By the rivers of babylon; Ma baker; Brown girl in the ring; Daddy Cool

Modern Talking: Brother Louie; Your my heart, your my soul

C.C. Catch: Heartbreak hotel, In the backseat of your cadddilac

2009. nov. 11. 16:04
 13/24 anonim ***** válasza:
utolsónak igazat adok, tényleg ezek a legjobb számok!!:D
2009. nov. 11. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:29

egyetértek

+Black Sabbath

Deep purple

2009. nov. 11. 16:11
 15/24 anonim ***** válasza:
39%

egyébként mi az h a disco zene nem zene? meg h ahhoz csak gombokat kell nyomogatni?

mert a trombitánál nem gombokat kell nyomogatni?

vagy akkor mekkora sz@r hangszer már a gitár, mert ott csak azokat a drótokat ráncigálni...-.-"

amúgy meg a f@szt tudsz te olyat akármikor csinálni!

2009. nov. 11. 16:42
 16/24 A kérdező kommentje:
12:29: nem a menő számokra hajtok, hanem kiváncsi voltam hogy most mik az új zenék. Mert a címüket nem igazán tudom, csak tetszik a stílusa. És te meg elmehetsz a hülye rockzenekarod seggébe !!!! Nem kell irni, ha csak okoskodni tudsz!!!
2009. nov. 11. 19:59
 17/24 A kérdező kommentje:

"Hallgass mait, az a lényeg, mert az mindég menő. "

Nah erre gondoltam én is, hogy új zenék, scak nem jutott az eszembe, köszi válaszadó :)

2009. nov. 11. 20:01
 18/24 anonim válasza:
sztem k*vára nem az a lényeg h mi a menő, mert ha csak azért hallgatsz vmit h kib*szottul menő legyél, akk kib*szottul tévedsz is, mert nem azért leszel menő mert disco-t hallgatsz...am meg ki nem sz*rja le? :D hallgasd azt ami teccik, ne menny az idióta birkanyáj után...
2010. máj. 10. 22:32
 19/24 A kérdező kommentje:

nem menőségből hallgatok, ugy látom rosszul tettem fel a kérdést.

Akor ugy irom, hogy, MIK A MAI ÚJ SZÁMOK? Érted?? új???

2010. máj. 11. 12:58
 20/24 anonim válasza:

jó bocsi előző vtam, lehet kicsit túlreagáltam a dolgot...xD :$

ha nem divatból hallgatod ak sztem tök okés :D

2010. máj. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!