Bírom az ilyen képeket, mintha aki más fajta zenét hallgatna, az egy korcs lenne?!
de érdekes a rockerek közt van csak ilyen? mert olyat nem hallok, hogy aki trance-t hallgat főleg, hogy mondaná a többire , hogy szánalmas,sz*r, meg gáz az egész.
vagy aki bármi mást hallgat.
Ez a kép pont nem arról szól, hogy más zene rossz lenne, hanem arról, hogy van remény, a rock nem örök (értsd: nem hal ki).
Egyébként minden zenei stílus rajongói között vannak olyan emberek, akik lenézik azt, aki más zenét hallgat.
Amúgy a kép összeszerkesztett, csak mondom.
És szerintem se a többi zenét szólja le, hanem csak remény, hogy lesz új rocker generáció.
Ja és ezt valaki összeszerkesztette, ez egy ember véleménye. Én szeretem a rockot, és nem szidtam a te zenédet, viszont ismerek olyat aki előszeretettel szidja a rockot. Nem a zenei stílus, vagy a kedvelői a probléma, hanem a sok köcsög, aki mindegyik tábort "színesíti".
Mégis honnan jött az neked, hogy ez a kép másfajta zenestílus kritizálása lenne?
Nekem ebből abszolult nem ez látszik.
Viszont a te kérdésed kimeríti ezt a fogalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!