Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon hálás lennék, ha...

Nagyon hálás lennék, ha valaki lefordítaná nekem ezt a zeneszámot vagy legalább egy részét?!

Figyelt kérdés

Remember how they always seemed to know We had the forest in our eyes But the earth was in our clothes And they thought we'd fall Not at all

So look back on the treasured days We were young in a world that was so tired Though it's not what we wanted before Even the saints had to crawl from the floor Summers when the money was gone you'd sing All you're little songs that meant everything to me

And I'll remember you And the things that we used to do And the things that we used to say I'll remember you that way

Remember how they tried to hold you down And we climbed those towers And looked down upon our town And everything you hoped would last Just always becomes your past (it hurts) Summers when the money was gone you'd sing All your little songs that meant everything to me

And I'll remember you And the things that we used to do And the things that we used to say I'll remember you always

But then this world slipped through my fingers And even the sun seemed tired I still cared As I lowered you down my heart just jaded In that moment the earth made no sound But you were there You helped me lift my pain into the air

And I'll remember you And the things that we used to do And the things that we used to say

I still miss you God I still miss you I know that you are waiting there I always thought that you'd come home

2013. szept. 22. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:

A Google fordítóval, fordítottam :D

Emlékszel, hogy mindig úgy tűnt, hogy tudja, Mi volt az erdő a szemét, de a föld a mi ruhát és azt gondoltam, hogy esik Egyáltalán nem

Így néz vissza a becses nap Fiatalok voltunk egy olyan világban, olyan fáradt volt, bár ez nem az, amit szerettünk volna, mielőtt még a szenteket kellett mászni a padlóról Summers, amikor a pénz eltűnt azt énekelni te kis dal, jelentett nekem mindent

És én emlékszem rád, és a dolgokat, hogy szoktuk csinálni, és a dolgokat, hogy azt szoktuk mondani fogok emlékezni, hogy utat

Emlékszel, hogyan próbálta tartani le, és mentünk a tornyok és lenézett a város és minden, amit reméltem volna utoljára Csak mindig lesz a múlt (fáj), Summers, amikor a pénz eltűnt azt énekelni a kis dal, ami azt jelentette mindent rám

És én emlékszem rád, és a dolgokat, hogy szoktuk csinálni, és a dolgokat, hogy azt szoktuk mondani fogok emlékezni, hogy mindig

De akkor ez a világ kicsúszott az ujjaim, és még a nap is fáradtnak tűnt még mindig érdekelte Ahogy csökkentette le a szívem, csak fáradt Abban a pillanatban a Föld nincs hang, de ott volt Segített felemelni a fájdalom a levegőbe

És én emlékszem rád, és a dolgokat, hogy szoktuk csinálni, és a dolgokat, hogy azt szoktuk mondani,

Még mindig hiányzol Istennek, hogy mindig hiányzol Tudom, hogy várnak még mindig azt hittem, hogy eljössz haza

2013. szept. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!