Miért van a '80as évek albumjainak olyan egyedi hangja? Ha olyan cuccokat szerenék, én is tudnék olyat? Mint pl Randy Rhoads?
A '80as éveknek van egy nagyon jellegzetes hangzásuk. A '80as évek albumjainak olyan iszonyú jó a hangja szerintem, régi-régi de akkor is, a mai albumokon egyiknek sincs olyanja.
Olyan hangzást szeretnék mint Randy Rhoadsnak volt a 2 albumán Ozzyval. De leginkább a Diary of a Madmanen(1981).
És van gitárom, jó nem egy Gibson, nem neves, de azon múlva?
Szóval ha megveszem az összes cuccot amivel Randy Nyomta(több milka lenne gondolom. :D) akkor tudnék olyan hangzást elérni?
Vagy mi a magyxarázat arra, hogy a '80as évek alumjainak olyan jellegzetes hangja volt?
"Szóval ha megveszem az összes cuccot amivel Randy nyomta, akkor tudnék olyan hangzást elérni? "
Szerintem kb:) Bár nemtom, hogy a felvevő készülékek mennyire vették pontosan azokat a hangokat, amik ottan szóltak a stúdióban. Szóval a stúdiófelszerelés is "régi"/régies (mostanihoz nézve) volt, meg a hangszerek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!