Nem jut eszembe a neve egy román énekesnőnek, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Pár napja láttam először. Kicsit hasonlít Ariana Grandera. A videóban néha napszemüveg van rajta, máskor nincs, valami növények között táncol, máskor meg valami betonúton táncikál, egy füves gazos területen, de van hogy egy fiúval ölelkezik vagy ilyesmi. Sötét haja van, egy fiatal, vékony csajról van szó. Nem jut eszembe a neve. Azt hiszem román, de nem biztos.2013. szept. 21. 12:16
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, őket ismerem, ez egy fiatalabb lány. Végülis az is lehet hogy nem román, csak mintha úgy emlékeznék, a szám címe román volt.
2013. szept. 21. 12:45
3/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam már, tegnap láttam újra az egyik zeneadón az U tv-n, Miss Mary a neve, ez a videóklip az
http://www.youtube.com/watch?v=WPlbDvbf1TA
eredeti neve Maria Alexandra Florea 17 éves
2013. szept. 24. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!