Mi a véleményetek erről? (Linkin Park)
Ugye most adtak ki a Recharge játékukhoz egy egy új zenét Steve Aokival, (A Light That Never Comes) ami eléggé... hogy is fogalmazzak... furcsa lett, az LP-től nem ezt szoktuk meg. Első kérdésem, hogy mi a véleményetek a számról?
A másik pedig, hogyha Chester a Stone Temple Pilots-al ad ki egy új EP-t High Rise címen, akkor ilyenkor a bandával mi van? Lehet, hogy én vagyok aggodalmaskodó, de szerintem nem lesz ennek jó vége...
Hajrá!
Hát ha Chester most a Stone Temple Pilots-al kicsit zenélni fog akkor a Linkin Park egy kis időre felhagy a zenéléssel. Ami nem is nagy baj mert az utolsó két album hagy kívánni valót maga után. Mike majd csinálja a saját projektjét a többiek is találnak valami elfoglaltságot aztán 1-2 év múlva visszatérnek megint.
A dalt még nem hallottam de majd sort kerítek rá és akkor az első kérdésre is választ adok majd.
tényleg elég fura lett a LP-től ez az új szám,nem ezt szoktuk meg tőlük.A Stone Temple Pilots-ról pedig ezt nyilatkozta Chester:
"13 éves korom óta rajongok a STP-ért, és nagy hatással voltak rám. Amint felmerült a lehetősége, hogy alkossak velük valamit, kapva kaptam az alkalmon. Az LP-s srácok hihetetlenül támogatóak voltak azzal kapcsolatban, hogy megcsinálhassam ezt a projektet, miközben az új Linkin Park lemezen is dolgoztam."
úgyhogy szerintem nem kell aggódni a banda miatt (vagyis remélem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!