Nektek melyik a kedvenc punk (közeli) zenekarotok?
Figyelt kérdés
Nem csak tiszta punkzenekarokat írhattok, hanem rokonműfajokat is (punkrock, hardcore punk, street punk, skate punk stb...). Az enyémek a Toten Hosen, a Rise Against, az Offspring és a Sum41.
Bilíberek, directonerek, "trú metalheadek" és társaik kíméljenek...
2013. szept. 20. 18:31
1/9 anonim válasza:
Alvin és a mókusok volt nekem a kedvencem, meg a depresszió, bár az inkább már más műfaj
talán még belefér a bullet for my valentine is.. :)
2/9 A kérdező kommentje:
A BFMV-t én is szeretem, bár az inkább metalcore. Mondjuk az meg a hc punkból és a thrash metálból származik, szóval talán belefér :)
Meg az alvin meg a depi se rossz :)
2013. szept. 20. 20:27
3/9 anonim válasza:
Én a Green Day-ért rajongok nagyon.
4/9 anonim válasza:
A The Clash örökön örökké kedvenc marad.
5/9 anonim válasza:
A green day az pozerpunk. Az a törött szivekröl énekel az Exploited meg a törött csontokrol! van különbség. Amugy The Exploited,Ramones,Clash
6/9 anonim válasza:
Nirvana (örök favorit), Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Sonic Youth.
Mind grunge. :) A grunge igen közel áll a punk zenéhez.
7/9 anonim válasza:
nekem a Rise Against a legnagyobb kedvenc
8/9 anonim válasza:
TheExploited: Látom neked se nagyon jött át a punk üzenete... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!