Hogyan tudnak a förtelmesen gagyi számok beférkőzni a rádiók slágerlistájára?
itt van ez a Background - Nem volt még
http://www.youtube.com/watch?v=IPzd7LMctL4
ez azért maradt meg a fejemben, mert annyira retekratyi, hogy ha én is belevágnák ebbe a dubstepes zenedologba komolyabban, már tudnám mit, hogyan kell, de érezném, hogy nincs érzékem hozzá, kb ez lenne a végeredmény..
nem szól semmiről a dal, meg ez a rikácsoló hang..20 éves vagyok, de ez még a robotzajnál is idegesítőbb..
Pokol tesò!
22másodpercnèl feladtam.
Nem tudom,hogy kerülnek be de tuti a lòvé miatt.De kik ezek az amatőrök? Honnan lòvé?Na meg idejük ezekre? Tuti nem dolgoznak de van zs.
Engem ez ba sz fel inkább.
Ami rohadt nagy fos az a Bermuda-London(na meg a többi száma is).
Szègyenlem magam,hogy itt van a gyönyörű Anyanyelvünk ès ilyen baromságok születnek sajnos.
szóval nem csak én gondolom így:D
de ahogy elnézem az youtube értékelését, az embereknek tetszik ez, sőt egyenesen imádják..
Hagyjad már!
Likolgatnak a sok szarra.Ennyi.
Ez is mi a f a sz?
Tologatja a likokat ha kell ha nem de azt se tudja miért.
Ùgy érzi,ha ő is tol egy likot attôl hosszabb lesz a farka.....de nem.
A Gangnam Style is érthetetlen, hogy hogyan lett olyan népszerű, de az legalább poén volt, és a vicc az gyorsan terjed a neten, ha tényleg valami kegyetlen nagy baromság
de ez semmi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!