Ez a gitár jó lesz egy 14 éves lánynak?
Lányomnak jövőhéten lesz a születésnapja és régóta mondta már nekem, hogy megszeretne majd tanulni egyszer gitározni, és arra jutottam, hogy veszek neki egy akusztikus gitárt. Arra lennék kíváncsi, hogy ez neki megfelelő lesz-e (első gitárnak)?
A küldött képen egy normál akusztikus gitár van, ez már használható tanulásra.
Ahogy "Somewhere" is mondta, a kérdésben szereplő "gitár" viszont gyerekjáték, csak imitációja a valódi gitárnak, nem szabad megvenni.
Abban is igaza van, hogy használható kezdő gitárt 15e Ft alatt nem nagyon lehet találni.
lehet nagy baromságot csináltam, hogy közel 40 ezerért vettem meg az első gitárom, de nem bántam meg. viszont komolyan gondolom, csak időm nincs rá :/
egyébként meg az a gitár jó neked, amit megfogsz a kezedbe, és beleszeretsz. ezért inkább egy hangszerboltba menj el, és ne a neten vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!