Le tudnátok nekem írni a kotta ABC-s hangjait?
Figyelt kérdés
[link] Ez lenne az..ha rákattintotok a kotta képére letölti pdf-be..szóval az 1.oldalt kell megtanulnom de annyira nem mennek a hangok..aki leírná nekem mind a jobbat mind a balt..azt nagyon megköszönném..( CSAK AZ 1.OLDAL)2013. szept. 18. 20:30
1/4 anonim válasza:
Innen ki tudod számolni. D hangon kezdődik, aztán figyelj majd oda, hogy később változik a kulcs, de ezen a képen minden információ meglesz, amire szükséged van. Már csak rá kell szánnod azt a félórát, és kikeresni, hogy melyik hangot hogy hívják.
Annyira figyelj oda, hogy a H hang helyett mindig B hang van benne.
2/4 A kérdező kommentje:
ezzel próbáltam én is de nem jött össze :( de azért ment a zöld kéz
2013. szept. 19. 14:54
3/4 A kérdező kommentje:
a hangokat tudom..c d e f g a h c ..de ilyen kottám hogy enynire lent lenne egy hang ilyen még nem volt a tanérom meg nem mutatta meg
2013. szept. 19. 14:56
4/4 anonim válasza:
de ha mélyen van a hang, ugyanúgy számolod tovább betűnként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!