Milyen akkordok ezek?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=DCJWFypofGQ 0:33-nál milyen akkordokat játszik a pasas? olyan mint egy C csak feljebb fogja a nyakon, egyedül nem sikerült rájönni, máshol meg nem találtam semmit róla, pedig gyakran látom ezeket az akkordokat videókban. kössz a segitséget :)2013. szept. 17. 16:44
1/9 anonim válasza:
Én úgy hallom, hogy Amaj7. Valamelyik fordulata barré nélkül. Nyugodtan foghatsz Amaj7-et vagy sima A dúrt.
2/9 anonim válasza:
Az egy teljesen sima dúr akkord..
Dm | Dm | B | A
Ennyit játszik
3/9 anonim válasza:
Na, jó akkor pontosítsunk:
C#m - A - G#
:)
4/9 anonim válasza:
Ha át van hangolva a gitár akkor lehet.
D B A -t fog (ha standard hangolású a gitár)
5/9 anonim válasza:
MAx. nálad van áthangolva. A videót nem figyeltem. Én klasszikus zongorán próbáltam, és piszkosul cisz moll.
6/9 A kérdező kommentje:
igazából nem is annyira az akkord, hanem a lefogása érdekelt. Kowaxos válaszaira reagálva, az A-t és G#-t barré nélkül fogja, azért volt kicsit furcsa, pedig a tankcsapda örökké tart-ban én is ponstosan igy fogom az A-t, dehát a gitár mögött másképp lát az ember mint előtte :D
2013. szept. 18. 14:25
7/9 anonim válasza:
Kowaxos. Ezt magyarázom, hogy lehet h C# moll, ha át van hangolva a gitárja.. és nem standard hangolású, mert a videón a gitáron D-t fog. (ebből lehet C#.. ha át van hangolva)
8/9 anonim válasza:
jó de az akkord nem a hanglefogás alakját mutatja, hanem a hangjait :D Akkor bármilyen akkord lehetne, ha úgy van hangolva..:D
9/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy a kérdező megtudta, amit szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!