Tumm-dápp tumdáp dáp tumtáptáru rumdápdápp. Ez nagyon jellegzetes dallam, egy régi zenéhez tartozik. Mi lehet a címe?
Nagyon kis finomakat "ugrál" az ütem. Ez ilyen kis lassabb rész, a "tumtáptáru"-s résznél felgyorsul. Nem tudom, hogy van-e szövege; ezzel a tumdáppal csak a ritmust szeretném érzékeltetni. Még a Sláger rádió idejéből való, szerintem ott hallottam régebben többször is. Hát a hangzása meg úgy rémlik, hogy '90-es éveknek mondanám, de lehet pl 2007-ig onnan bármikori, ha be kéne határolni. Jó, legyen 2008, hogy nehogy kiessen pont az intervallumból:) De nekem olyan '90-es évek feelingje van, de pontos évszámot tényleg nem tudok. Amúgy én ehhez a számhoz női előadót társítok magamban, szóval szerintem nő énekli; ja és mégegy, most ez ugrott be hirtelen, hogy hasonlít a Des'ree "You gotta be" című számához, olyan kis könnyed az a szám is, amit keresek.
Előre is köszi a segítséget:):):)
Nem az, de köszönöm a próbálkozást:)
Még várok válaszokat:)
Na jó, akkor vesszőkkel is megpróbálom érzékeltetni; köze nincs a hinta-palintához am, mert annál azért gyorsabb a szám, de mégis lassú az elején ,utána rumdápdápp-ra felgyorsul valamennyire.
Noshát akkor:
Tumm-dápp, tumdáp dáp... Tumtáptáru rumdápdápp!! :) Na, így esetleg?:)
http://www.youtube.com/watch?v=N53-LxbIizA
Ez az ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!