Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Manapság miért nem szereti a...

Manapság miért nem szereti a rock/metál zenét, és magát a stílust?

Figyelt kérdés

Én ugyan nem hallgatom egyiket sem, csak van az egyik barátom, aki nagy metallica, Guns n Roses, Slayer, Ozzy Iron maiden rajongó, aztán meséli, hogy mindenki leszólja azokat akik ilyen zenét hallgatnak, meg ilyen a stílusuk, öltözködésük.

Azt mondja ez a 80 as évek amerikájában akkora nagy volt, mint ma az dubstep.

De ma nem szeretik ezt az emberek.

Igaz ez? vagy akkor se szerették sokan, csak nem volt feltünő?

Vagy ma már változik az idő, az volt a 80 as évek, ma már meg 2010es évek vannak?

2013. szept. 16. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
A haverodnak ki kéne mozdulnia. Még most is elég sokan hallgatják ezeket a zenéket.
2013. szept. 16. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Vagyunk még egy páran, azért most is. :-)
2013. szept. 17. 08:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából,csak a mai "páwák" szólják le az igazi zenéket.

Ez a dubstep zörgéseknek is max 10 évet adok aztán elfelejtik,míg az igazi rock,metál,jazz és pop zenéket több évtizeden át fogják hallgatni.

Amúgy még sokan szeretik a rockot és a metált és sokan is fogják.

\m/

2013. szept. 17. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
előző válaszolókhoz csatlakozok rock 4 life metál az ész és kész :D sokan vannak igy csak elbujnak és nagyon csoportosan járnak :D mármint az ilyen fiatalok.. és tegyük hozzá azokat akik akor nőttek fel :D
2013. szept. 21. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
a Dupstep, a Techno s a többi electro szar nem nevezhető zenének. A rock, metal, jazz, reggae, klasszikus, nép és világzene az igazi zene :)
2013. okt. 5. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én ezeket hallgatom csak, esetleg brit popot vagy igényes popot, soult esetleg funky,disco is szóba jöhet :)
2013. okt. 5. 13:09
 7/9 anonim válasza:
86%
Én kiskoromban is inkább régi zenéket hallhattam a szüleimtől. Apám nagyon szereti a Queent, AC/DC-t , Iron Maiden-t és a Metallicát is. Anya a Guns n' Roses-t, INXS-t, A-ha -t és a KISS-t. Szóval ilyesmi zenékkel voltam körülvéve pici korom óta, és azóta csak ezeket hallgatom, 14 éves lány létemre :D . Sokan piszkáltak miatta, gondolom ezután is fognak, de mivel ezelőtt sem érdekelt, ezután sem fog :) Sőt, büszke vagyok rá, hogy ilyen téren kicsit elütök a többségtől :D . 14/L .
2014. jan. 16. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
A legjobb zenék!A techno nem zene az valami zörej vagy mi meg ilyen One direction,Juistin Bieber fujj..A zene a rock,metál,jazz stb,
2014. febr. 23. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok oda a rockért, de ha muszáj azt hallgatnom, akkor végighallgatom, viszont a metált egyszerűen ki nem állhatom. Akik meg szeretik őket, azokat nem szólom le. Egyébként rengeteg olyat láttam, aki szereti az ilyeneket, mióta középiskolás vagyok. Rengeteg ember van mindig feketében meg bakancsban, bandás pólókban.
2016. febr. 19. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!