Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a neve a srácnál lévő...

Mi a neve a srácnál lévő hangszernek, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Már régóta nézem magamnak ezt a hangszert, tetszik nagyon a hangja, de nem tudom a nevét.

http://www.youtube.com/watch?v=c-MWGPnGA_o

2013. szept. 15. 14:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy ott van, hogy "Hang Drum" de akkor mi a magyar megfelelője?

Csak a félreértések elkerülése végett :)

2013. szept. 15. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Hang drum

$1500 - $2300

[link]

2013. szept. 15. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Ember direkt írtam, hogy mi a MAGYAR neve :D

1500 dollár pedig túl sok szerintem :)

2013. szept. 15. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ember te ne emberezgess itten e. Ő segíteni próbált legalább. Ha pedig csak is kritizálni tudsz, akkor magad is meg tudod keresni.
2013. szept. 17. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hang Drum, Didgeridoo

Ezeknek a hangszereknek (több másik között) nincs magyar nevük. (amennyire én tudom)

2013. szept. 17. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:

De emberezek ember csak azért is, mert nekem így esik jól, és mert úgy beszélek, ahogy nekem jólesik, és nem másnak. Lehet menni panaszkodni, de ez van. Mert én is tudok olvasni, hogy az van odaírva, hogy hang drum. Nagy segítség tényleg...

Másodjára viszont köszönöm, a választ nem gondoltam bele, hogy esetleg nincs magyar megfelelője. Az árával viszont még mindig nem vagyok kibékülve :)

2013. szept. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!