Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miley Cyrus - Wrecking Ball...

Miley Cyrus - Wrecking Ball klippben miért nyálas a szája széle, plusz mikor nyitja-csukja, a nyál "függ" a szájában. Nem tudtak volna erre odafigyelni a készítők?

Figyelt kérdés

2013. szept. 15. 09:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocs.. Erre a kérdésre NEM lehet értelmes választ adni ;D Ebből látszik,hogy a kérdező se normális... :o Miattunk csökken ?? xD ha nem lennének ilyen ótv*r sz*r kérdések akkor senki nem válaszolna rá h*lyeséget és nem romlana (Y)
2013. okt. 3. 15:37
 12/14 TRéka1999 ***** válasza:
kérdező,azért gondolkodj már el azon hogy ki lehet itt az aki csökkenti az oldal színvonalat ha kb senki se ert veled egyet:ddd
2013. okt. 5. 18:21
 13/14 anonim válasza:
ezen én is elgondolkoztam és szerintem direkt volt, ha észrevetted, mostanában egyre több előadónál nem tüntetik el ezeket a "hidakat"...lényeg, hogy ők is emberek a klippekben is
2013. okt. 6. 18:14
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm, végre aki érti. Nem azzal van a baj ami, hanem hogy ez egy videóklipp, ahol azért lehetne figyelni erre, legalábbis régebben ez így volt.
2013. okt. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!