Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kik a top öt leghíresebb...

Kik a top öt leghíresebb rockzenészek szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 14. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Ha nem csak a még élőket nézzük. Akkor talán John Lennon, Mick Jagger, Jimi Hendrix, Freddie Mercury, James Hetfield. De szerintem ott lehet a legismertebbek között még Paul McCartney, Jimmy Page, Axl Rose, Slash, Bon Scott, Angus Young, Kirk Hamett, Jon Bon Jovi, Keith Richards, Eric Clapton, Steve Harris, és még sokáig sorolhatnám, hogy kik :)
2013. szept. 14. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) nagyjából szerintem is ezek
2013. szept. 16. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:
bár néhány ezek közül szerintem nem rock
2013. szept. 16. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó, ha szigorúak vagyunk, akkor a Beatles és a Rolling stones az rock n roll és nem rock, a Metallica meg trash metal, de elég gyakran ezeket is simán a rockhoz sorolják. 1-es voltam. Ha a Wikipédián rákeresel Paul McCartney-ra, ott például rockzenésznek írják, míg máshol nem. A műfajok határain eddig is sokat vitatkoznak, és még valószínűleg fognak is egy darabig ;)
2013. szept. 16. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen a rockot mindenki máshogy osztja be:D én így de végül is minden relatív
2013. szept. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!