Miért tartanak gáznak azért mert nem a 2013's pop slágereket hallgatom? Hanem Techno-t meg 90's Dance-t.
Szinte az osztályomban amikor elindítok egy számot a mobilon, arra kérnek hogy kapcsoljam már ki, decsak azért mert nem ismerik meg hogy szarnak tartják. pl mint Lady Gaga,David guetta,skrillex,pitbull stb.
Én legutoljára Techno-t meg Eurodance-t hallgattam mivel az a kedvencem de soknak nem tetszik vajon miért?
Sajnos én is így vagyok, csak én alternatív rockot hallgatok. Az osztályomban vagy magyar rapet hallgatnak (kiemeltem hogy magyar, talán érthető, hogy miért) vagy a mai szarokat.
Sajnos ez van, mindenki szeret beállni a sorba, (sőt manapság szinte be kell) ha te inkább a magad útját járod, rögtön te vagy a köcsög, a gyökér, stb...
Ezt kell elfogadni, szarj a fejükre, persze ne hallgass max hangerővel zenét az osztályban, de el kell viselni, hogy ők meg hallgatják. Aztán majd otthon bömböltesd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!