Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért tartanak gáznak azért...

Miért tartanak gáznak azért mert nem a 2013's pop slágereket hallgatom? Hanem Techno-t meg 90's Dance-t.

Figyelt kérdés

Szinte az osztályomban amikor elindítok egy számot a mobilon, arra kérnek hogy kapcsoljam már ki, decsak azért mert nem ismerik meg hogy szarnak tartják. pl mint Lady Gaga,David guetta,skrillex,pitbull stb.

Én legutoljára Techno-t meg Eurodance-t hallgattam mivel az a kedvencem de soknak nem tetszik vajon miért?

2013. szept. 13. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos én is így vagyok, csak én alternatív rockot hallgatok. Az osztályomban vagy magyar rapet hallgatnak (kiemeltem hogy magyar, talán érthető, hogy miért) vagy a mai szarokat.

Sajnos ez van, mindenki szeret beállni a sorba, (sőt manapság szinte be kell) ha te inkább a magad útját járod, rögtön te vagy a köcsög, a gyökér, stb...

Ezt kell elfogadni, szarj a fejükre, persze ne hallgass max hangerővel zenét az osztályban, de el kell viselni, hogy ők meg hallgatják. Aztán majd otthon bömböltesd :D

2013. szept. 13. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, decsak szerintük.. mert a mostani gyerekek egy része amúgy sem normális mert budapesten is sokan drogozzák magukat. (elsősorban rohadjon meg az aki árulja a drogokat, meg a szülőket akik engedik nekik :D )
2013. szept. 14. 14:39
 3/3 A kérdező kommentje:
És gondolom ez alapján megszokják azokat a szarokat amit a rádióban follyton adnak. azt ettől hallgatják ezt. (mindenképp próbálok olyanokat keresni akik az én utamon tartnak.
2013. szept. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!