Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tetszik ez a rap szöveg?

MCFodi kérdése:

Tetszik ez a rap szöveg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Írtam egy rap számot és kíváncsi lennék nektek hogyan tetszik,tehát érdemes lenne e tovább csinálni,vagy álljak le ezzel? (A trágár szövegért elnézést kérek,nekem sem a kedvencem az ilyen fajta mocskos szöveg,de néha ki kell magamból adni :)!)

Ez itt, a páwa időszak a netceleb világ

Facebookon mutogasd a telibe vert pi.csád

Az ASK-odon játszad a zsetonos libát

Had eresszen egy kicsit a spermiumos pi.nád

Csücsöríts a tükörbe mint valami kacsa

És ne sírj mikor beléd áll a pedomaci fa sza

Lájkolod a páwát,pedig olyan mint a partvis

Beléd áll a taréj,pedig állhatna a fa sz is

Sok netceleb fa sztalan,puhapö csű csávó

Imafux meg pink póló tiszta iritáló

Azt mondja hogy nigga,mikor fehér mint a fal

Annyit nem érsz barátom mit a vízben a hal

A V nyakú polót inkább meg dobd ki a kukába

Odavaló vagy te is, vagy inkább Dubaiba

Kapnád a fa.szt teis,mint a kis ri.bancok sunába

Ez kell neked aranyom, mert páwa vagy hiába

2013. szept. 13. 19:28
 1/8 harmincharom ***** válasza:
Nem, ha már zenéhez írsz szöveget, próbálj meg valami művészibbet, komolyabbat írni(még ha rap is), ilyenből amúgy is 5000000+ van:D
2013. szept. 13. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem :) Nekem is ez a bajom az ilyesmikkel ez csak így hirtelen felindulásból írtam :D
2013. szept. 13. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó!!
2013. szept. 13. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a rímek jók, a téma is. A kivitelezés viszont nem. Ha valaki ugyanezt gondolja, akkor nem valószínű, hogy szívesen hallgatja, hogy "facebook", "ask", "pedomaci"... Tehát ha még hallgatná is valaki, akkor csakis az értetlen, átlag divatnyomorékok, akikre pont ráillik a szöveg, csak nem veszik észre, annyira hülyék. Láttam már erre sok-sok példát... Szomorú.

Nem jó ötlet, hogy konkrétan a szájába rágod az embernek, hogy miről szól a szöveg. Utalások, hasonlatok kellenek bele...

2013. szept. 13. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó lett. Szerintem ha kicsit művészibben csinálnád, nem csak ilyen "minden trágár szót papírra vetek" stílusban akkor még jobb lehetne mert például a rímek jól passzolnak. Egyébként rappelsz is vagy csak szöveget írsz?
2013. szept. 13. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől a kommentet! De azt még mindig nem tudom eldönteni,hogy folytassam vagy felejtsem el az ilyesmit a francba? A barátaimtól,és itt is kaptam hideget,meleget de akkor most csináljam,vagy ne?
2013. szept. 13. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
5. Hozzászólónak! Igen ezen én is gondolkodtam hogy sok benne a trágár szó!Egyébként azért nem rap-elek még,sőt valószínű nem is fogok,mert nem tudom hogy maga a szöveg ütőképes-e hozzá!Tehát csak néha napján mikor unatkozom írok pár sort..
2013. szept. 13. 20:48
 8/8 anonim válasza:
Ebbe is lehet fejlődni, fejleszd a szókincsed kissé szépirodalmira....szerintem van hozzá tehetséged ne hagyd abba,mert látszik teljesen értelmesen kérdezel és válaszol csak meg kell találnod a balancet a szépirodalom és a szlengek között,ez sok gyakorlás,probálkozz versekkel is,sokat olvass,ha akarsz evvel foglalkozni.
2013. szept. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!