Melyik itt a Sex Pistolsbol Sid Vicious?
Figyelt kérdés
Itt melyik Sid
http://www.youtube.com/watch?v=LOy8zvmIgvo
és itt nem a vörös a Sid vagy a fekete keverem..?
http://www.youtube.com/watch?v=yqrAPOZxgzU
2013. szept. 11. 23:43
1/18 anonim válasza:
miféle életképtelen kérdés ez?
a basszusgitáros azt ennyi...
3/18 anonim válasza:
-_- Úristen! Ha ennyit nem tudsz, inkább ne hallgass sex pistolst! Ennyire hülye kérdést -_-
4/18 anonim válasza:
undorító férgek vagytok..valaszoljatok normalisan vagy sehogy se.azt hallgat amit akar ami tetszii neki te meg 3.as kerlek old meg magad:)
5/18 A kérdező kommentje:
5 igaza van neki húzd el innejd a beledet nem vagyunk rád itt kiváncsiak csak tudd és csak tud keverem oket az nem azt jelent ,hogy nem ismerem ismerem oket csak keverem
2013. szept. 13. 23:39
6/18 anonim válasza:
Pff. még hogy ismered őket! még a 4 tag nevét se tudnád felsorolni
7/18 A kérdező kommentje:
Siden kivul,Paul,Steve,Glen és Jhonny te f@.sz húz el nem vagyunk rád kiváncsiak
2013. szept. 14. 16:17
8/18 anonim válasza:
Kuss. A teljes nevüket se tudod, nem tudod az életrajzukat, nem tudsz te semmit. mielőtt ilyeneket kérdezgetsz, művelődjél egy kicsit! Bal***z
9/18 A kérdező kommentje:
dehogy is nem tudom te ge@ci menny vissza any.ádba ott pattogj!!
2013. szept. 14. 18:49
10/18 A kérdező kommentje:
amúgy is te retard engem nem a Sex Pistolts érdekel hanem Sid csak megkérdeztem valamit mert kevertem ot Jhonny Rottennel de te nyilván mindent tudsz mert téged isten tokéletesnek alkotott nem? hát van egy rossz hírem téged annyira se tartannak értékesnek mint az isten pi**csajábol folyo sz/art!!!
2013. szept. 14. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!