Francia borok nevei?
Szeretnék venni jó minőségű Francia száraz bort,
de nem vagyok a borok szakértője. A Francia márkás borok neveit pedig egyáltalán nem tudom.
Segítesz?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem zene. Francia bor nevek.
Jó minőségű száraz bor.
Most hogy reklámozza a Lidl..kapóra jött mert a héten lesz az egyik családtag szülinapja. Ezzel, ilyen francia borral szeretné meglepni.
Én nem értek a borokhoz, se a magyar márkás borok, de a külföldi nevekkel rendelkezőket borok neveit, azokat végkép nem ismerem.
Amúgy hallottam a Lidl-Francia bor reklám zenéjét.
Nagyon jót választottak. Kellemes ének, szép fiatal hölgy, gyönyörű bortermelő tájak, egyszóval, nagyon jó reklám.
Nem. Nem kamu kérdés. Írtam, nem ismerem a borokat, se a hazait, se a külföldit.
Reklámozzák, hogy holnaptól a Lidl-ben francia borokat lehet vásárolni olcsón.
Gondoltam veszek mivel szülinap lesz , ez egy jó alkalom megismerni a francia borok ízét.
Annyit tudok, hogy a száraz bort szereti, csak éppen azt se tudom, hogy vörös vagy fehér legyen a bor, és mint írtam A bor neve kellene franciául.
Pezsgőt láttam a fényképeken, de bor kell. Azt is láttam. 2010-es és száraz bor. Na mindegy.
Holnaptól lesz a bor vásár, majd elnézek a Lidl-be.
Nem is tudtam , hogy ez francia üzletlánc.
Én ha a Lidlben járok meg szoktam nézni a borkínálatukat. Nagyon szegényesnek és gyengének tartom. Én a helyedben biztosan nem onnan vennék ajándékba bort.
Egyébként nem kell ragaszkodni a francia borhoz sem. Attól, hogy annak legnagyobb a híre, még nem biztos, hogy az a legjobb. A magyar borászok is tudnak ugyanolyan jókat készíteni. (Csak elég drágán.)
Én - ha ragaszkodnék a francia szőlőfajtákhoz - leginkább Pinot Noirt vennék. Régen burgundi vörösnek is hívták. És ha fontos az olcsóság, akkor javaslom Szeremleytől ezt a fajtát. Általában elfogadható áron adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!