Küldenétek olyan weboldalt ahol egyénileg összerakott új gitárokat árulnak olcsón? Pl. zerdo de most már azt nem kell!
Mivan?
A Zerdo láthatólag a lehető legolcsóbb kínai másolatokat árulja (az Uniwell elvileg koreai, de ha jól tudom, a gitárok "made in China" ettől még), nincs ott semmiféle egyedileg összerakott.
Az EMG meg csak egy passzív EMG Select, ami nem EMG gyártás, csak "designed by EMG" és Koreában készül. Ez persze még valószínűleg mindig jobb, mint egy noname akármi.
Egy igazi EMG szett többe kerül, mint egy ilyen gitár.
Ha egyénileg "összerakott" gitárt akarsz, arra ennek a 8-10-szeresét érdemes gyűjteni.
Én nem mondtam, hogy ne vegyél. Az EMG HZ nem rossz passzív pickup.
Nem tudom, pontosan melyik gitárról beszélsz, mert nem találom a honlapjukon. Még azt se mondom, hogy tutira vacak a hangszer, de az biztos, hogy a legolcsóbb faanyagból készül és jobb, ha tisztában vagy vele, hogy a legolcsóbb hangszereknél sokkal nagyobb az esély,hogy belefutsz valami hibába, megbízhatatlanságba, kényelmetlenségbe.
De lehet, hogy kifogsz egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!