Mondnátok pár olyan dalt amit könnyű megtanulni gitáron?
Figyelt kérdés
Milyen dalokkal érdemes elkezdeni ha már tudom az akkordokat? Valami könnyű dal kéne hogy az akkordváltások is gyorsan menjenek2013. szept. 10. 14:23
1/6 anonim válasza:
[link] Én imadom ezt az oldalt...több féle akkordozás is van rajta..ird be a keresőbe azt a dalt amelyiket szeretnéd,és majd előhoz pár feldolgozást..azok közül választhatsz. Sok sikert!:)
2/6 anonim válasza:
Metallica-Iron Man, Smook in the water, Ozzy Ozborn- Crazy Train .... Ezt még egy trágyadombbal is el lehet játszani !! :D xDDD
3/6 anonim válasza:
Pink Floyd-Another brick in the wall, Guns'n'Roses-Knockin' on heaven's door, Guns'n'Roses-Patience, Tankcsapda-Örökké tart, Tankcsapda-Egyszerû dal, Deep Purple-Smoke on the water, Connels-74-75..
4/6 anonim válasza:
Ákos - Minden ami szép volt
Zanzibár - Szerelemről szó sem volt
szerintem ezeket próbáld!!:) Ja meg am vhol volt írva, h
Tankcsapda- Egyszerű dal
meg Selena Gomez meg Katy Perry számait énekelni pl könnyebb, so gondolom lejátszani is. Selenától könnyen találsz jót, Katytől ezek: Hot n Cold, Firework:)
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
tegnap 10:58
Három dalból egyet sem sikerült jól leírnod, gratulálok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!