Milyen gitárt vegyek?
Volt már régebben egy Cort elektro-akusztikusom, és egy Vision szólógitárom. De eladtam őket, mert nem tanultam meg rajtuk játszani. Most basszusgitározok. Cort-om van, meg vagyok vele elégedve. De úgy döntöttem, hogy megint veszek egy akusztikus gitárt, és újra belevágok. Mostmár komolyabban akarom venni. A kérdésem az lenne, hogy ki melyiket ajánlja? Fender CD-60, Cort OPB AD810 vagy Cort Jade 1? Legfőképp azért választottam ezeket mert, viszonylag jó fajta gitárok, ismert/megbízható márkák, nem olyan drágák, és tetszenek. Akinek bármelyikkel kapcsolatban van valami tapasztalata, vagy javaslata, kérem ossza meg velem! :)
(Bunkó hozzászólások nem érdekelnek!! Illetve nem fogok nagyon olcsó "tanuló" gitárt sem venni. De ha valaki arra akar rábeszélni hogy vegyek 3x drágább gitárt, az sem érdekel, köszönöm!)
Fender cd60: szerintem elég vérszegény hangja van, hiányoznak a mély tónusok.
Cort ad810: ezt csak kereskedésben próbáltam ki, de kb az mint az előző.
Azt még nem fogtam soha.
Bár ez csak tipp, de ebben az árkategóriában ezt tudják a gitárok.
Ha nem ragaszkodsz az új hangszerhez, akkor 30 környékén kifogható egész jó kis használt gitár is. Meg picit árnyalva a dolgot, a fender is, meg a cort is kényelmes gitár, csak a hangjuk nem a legjobb, de tanulni, meg, hogy az ember hurcolja ide-oda, arra teljesen megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!