Segítség, Nem találom ezt a zenét!? LENT
Figyelt kérdés
Nem tudom megtalálni azt a zenét amit pár hete már keresek.
Ezeket tudom róla: Néger nő énekli, az elején vékony hangon la-la-la-la-t énekel, tavaly nyáron hallottam a class fm-en, megeshet hogy nem mai szám. Remélem tudtok segíteni.
2013. szept. 2. 21:26
1/9 anonim válasza:
Van most vmi Naughty boy ft Sam Smith - La la la
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, néztem de annak a refrénje a la-la-la ha jól tudom, amit keresek meg csak kezdődik meg végződik vele :( és jól kivehető hogy néger nő énekli. Megpróbálom felidézni, a refrénjét , olyan angol szavakból áll amit i-vel ejtesz és akkor meghúzza pl.: bla-bla-bla ( németes vagyok ) és jön az ííííííííííííííííí újabb hablaty és a sor végén megint íííííííííííííííííí. Elnézést de csak így megy :)
2013. szept. 3. 14:30
3/9 anonim válasza:
Kettő eszembe jutott még:
Vengaboys - Sha la la
és
ATC - All Around The World
4/9 A kérdező kommentje:
Megkerestem őket a youtube-on de sajnos ezek sem ők :(
2013. szept. 3. 14:41
5/9 A kérdező kommentje:
Nemrég megint hallottam a music fm-en , fel ismentem rögtön a honlapjukra, de nem találtam olyat hogy kiírja milyen zene megy ebben a pillanatban. Hallgatni hallgattam de nem írt semmit.
2013. szept. 5. 14:36
6/9 anonim válasza:
Ez mikor történt? Mert ha ma, akkor visszatekerheted:)
Amúgy van valami Lilly Allen - Smile/ Lalala is; az új dolog:) Am ha nem megy az idővonal visszatekerése, de nem mixek mentek, akkor valszeg oda van írva, és megnézhetem neked:) Mikor volt kb, mettől meddig kell nézni?:)
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó megnéztem yoututbe-on ez se az . De emlékszem hogy 18 és 20 óra között lehetett.
2013. szept. 5. 15:22
8/9 anonim válasza:
Hú, hát akkor nem tudom. De amúgy rögtön abban a szent pillanatban nem írják ki, mikor berakják a zenét. Előfordulhat, hogy csak 1-2 perccel később. Szóval nem értem, miért nem vártál még:)
9/9 A kérdező kommentje:
:) Én se , de ez jó mert ezek szerint rendszeresen játsszák .
2013. szept. 5. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!