Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rock zenére miért mondogatja...

A rock zenére miért mondogatja sok 20 év alatti kis okostojás, hogy sz@r? Valaki megindokolná nekem, hogy miért nem szeretni (ha ennek van egyáltalán oka)?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Mert nem tetszik nekik és más az ízlésük. Most őszintén, ezen mit nem lehet megérteni?
2013. szept. 1. 12:31
 2/7 anonim válasza:
Azért mondják mert ők mást hallgatnak. Ennyi szimplán gyökerek.Én csak régen hallgattam ma már 1 számot se hallgatok még se sz*rozom le mert már nem tetszik.
2013. szept. 1. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:

ÉS HA nem tetszik nekik akkor miért sz@rozzák?!

Én sem szolom le a rappet(pedig rohadtul rühellem).

2013. szept. 1. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Kikérem magamnak!! 18 éves lány vagyok, és rockot meg metált hallgatok 90%-ban! Szóval ne általánosíts!

Kérdésre válaszolva:

A mai világban sokaknak az tetszik amit a média nyomat a képükbe, az a menő, az a jó; amiről nem szólnak a hírek az már csak valami noname dolog lehet, biztosan sz*r. És lássuk be, nem sokat szerepelnek a rock és metál zenét képviselő emberek olyan rádióban/televízióban/újságban, aminek annyira nagy hallgatósága/közönsége lenne.

A másik ok, hogy szimplán tényleg csak nem tetszik nekik, mást hallgatnak, am jobban tetszik nekik, és nem tudják magukat kulturáltan kifejezni. Én majd akkor mondom akármilyen zenészre/együttesre hogy sz*r, mikor én is elérem azt amit ő/ők. Amíg nincs olyan hírnevem mint annak a Bieber gyereknek vagy ennek a Directionos cuccnak, addig csak azt mondom, hogy nem szeretem őket, nem tetszik a zenéjük. Majd ha nekem is annyi rajongóm lesz (függetlenül hogy ezek a rajongók általában a tiniket jelentik) és annyi pénzt keresek a zenémmel mint ők, akkor majd azt mondom rájuk hogy sz*rok.

2013. szept. 1. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én is rocker vagyok,csak ahol lakok mindenki leszólja a rockot meg a metált...
2013. szept. 1. 14:05
 6/7 anonim válasza:
Ne általánosíts! Én is rockot/metált metált hallgatok.. A kérdésedre annyit tudok mondani, hogy azért mert csak az ilyen szardájreksönt meg bíbörkét ismerik és mivel ez menő így a régi (normális) divatot csak szarozni tudják :/ Engem is elkeserít főleg, hogy okot nem adnak rá. Az egyetlen érv amit életemben hallottam az, hogy a metál nem szól semmiről, de ez baromság..
2013. szept. 2. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak!! 18 éves lány vagyok, és rockot meg

Ott a pont.

A mai fiataloknak kialakult egy trendi világ, hála a médiának. Csak a menő énekeseket hallgatják, minél menőbbek legyenek. Aztán meg 10 év múlva mind a plázában köt majd ki.

2013. szept. 10. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!