Szeretitek a Depressziót? Mit gondoltok az Egyensúly albumról?
Nekem különösen tetszenek az alábbi számok:
-Ma éjjel
-Fejjel a falnak
-Lásd amit neked szántak
-Mindig mindent
-Kezdjük el
-Hagyjatok bízni
-Szemben a széllel
-Mi forradalmunk
nekem is az "aki érdekel":)
amúgy, szeretem mert sok eggyüttessel ellentétben, nem rossz irányba változik, és a hírnév sem árt neki, szóval hogy úgy mondjam "nem kurvul el mint sok más eggyüttes":)
Én nem vagyok rocker,de sok szám van amit szeretek. Sok együttes amitől csak pár szám.
Szeretem a Hanni Kohl-t,Rammstein-t,Slipknot-ot,Godsmack-ot,system of a down-ot és még sorolhatnám.
pl: Hanni Kohl-t valaki ismeri,az észreveheti hogy pl: Depresszióhoz nemsok köze van. Megkövezhettek érte,de én nem szeretem a Tokio Hotelt.(csak mondom)
Kövezzetek meg, de szerintem meg pont, hogy kezdenek elk*rvulni. Pl. a Szemben a széllel: teljesen pop-rockszerű, semmi mondanivaló (attól mert még komolynak hangzik, igazából semmiről nem szól), aztán a hozzá készült klip... gitárhírózás? Oh my god... azóta elment tőlük a kedvem, mióta ezt a számot ismerem.
De egyébként A mi forradalmunkat még játszottuk is bandával. Az például egy jó szám.
Igen, én is szeretem a Depressziót.
Nekem a kedvenc számaim a:
Ma éjjel, A szemben a széllel és A mi forradalmunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!