Miért nem szeretitek a One Directiont?
Mert köcsögnek és igénytelen taknyosoknak tartják őket.
Engem speciel nem izgat se a 1D, se JB. Zenéiket nem hallgatom, a magánéleti hülyeségeik meg full hidegen hagynak. :)
Azért, mert amúgy senkik lennének, ha a média nem építi fel őket ilyen tinisztárrá. Saját tehetségük nincsen, amivel képesek lettek volna igazi popikonná válni, így marad ez a pár év a tiniknek, amíg jön egy másik és elfelejtik ezt.
És akkor még erre jönnek az olyan nevetséges kommentek, hogy csak akkor szóljak be nekik, ha letettem valamit az asztalra, meg ők adományoznak a szegényeknek, meg ilyenek... Kis agymosottak.
(Directioner):
Pontosan tudom miért enm szeretik a FIUK.mert a lányok nem foglalkoznak veluk,csak az 1D-re koncentrálnak..igy nem jut ido a pasikra..
A LÁNYOKnál más a helyzet..féltékenyek..vagy csak rossz az izlésuk..xd
:D
Én nem bántom őket, mert annyira nem ismerem őket, de szerintem ez amúgy is gyerekes. Mármint ha valakinek nem bírod a zenéjét, azt meg lehet mondani, de akik azért utálnak egy együttest, mert állítólag b--zik, azok semmivel sem érettebbek, mint azok, akik azért szeretik őket, mert kék a szemük. Pedig a sok utáló azért nem bírja őket elsősorban, mert a cukiságukkal lettek híresek, csak arra nem jönnek rá, hogy nem zenei okból utálni valakit pont azon a szinten van, mint nem zenei okból szeretni.
Nekem a 1d-nel semmi bajom, egyetlen dalukat ismerem, de pl. Justin Biebert meg tudom mondani, miért utálom. Egyáltalán nem eredeti, ami vicces, mert azt mondják, hogy milyen ruhákat hord. Hát pont ugyanazt, mint a mai divat, mert be akar vágódni a rajongóknál, de most én alapvetően a zenéjére gondoltam. Az sem túl eredeti. És a dalszövegei a semmiről szólnak konkrétan.
Ígérem, ez az utolsó kommentem, csak most olvastam el az eddigieket.
Előttem kettővel: "a pólóikkal megalázták a Ramones-t remélem nem kell el magyaráznom miért," --> légyszi magyarázd el, szinte semmit nem tudok, hogy mit csinál a 1d, nem ismerem a sztorit, de amúgy biztos rájönnék.
előttem lévő: a lányok mi a halálra lennének féltékenyek? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!