Magyarországon miért nincs annyira nagy kereset a doom metálra?
Figyelt kérdés
Kevés zenekar, kevés közönség. Legalább is én így vettem észre. De lehet, hogy ez csak az én lakóterületemen van. A bandák azt állítják, hogy nincs jó közönség, bár azzal a kevés emberrel is jó bulikat lehet csapni. Külföldön már világhírű doomosok vannak, a hazánkban még nagyon gyerekcipőben jár ez a műfaj. Szerintetek miért?2013. aug. 28. 10:42
1/2 anonim válasza:
Több oka van a relatíve kis létszámú magyar szubkultúráknak.
Előszöer is, itt más a szellemiség, nem nagyon veszik jó néven, ha valaki kilóg a sorból. Sőt, sokan kimondottan gyűlölettel fordulnak afelé. A doom metal pedig még a rock és metálrajongókon belül is csak egy kis szelet.
Meg aztán, 10 millióan sem laknak ebben az országban, több a nyugdíjas, mint a fiatal így ha arányaiban meg is van a létszám, számszerűen ez nagyon kevés lesz. Kis számú közösséget pedig csak underground vagy sehogy nem fognak kiszolgálni. Egyszerűen, hogy megjelenjenek az előadók, kell, hogy üzletileg is sikeresek tudjanak lenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. aug. 28. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!