Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti mr. Bustát?

Ki szereti mr. Bustát?

Figyelt kérdés
Nemet kort irjatok :D
2013. aug. 27. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Hallod... Nyírbátor xD Lövöldözésen kívül minden van xD
2013. aug. 27. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Bátorba... te is beképzeled magadnak a dolgokat :D
2013. szept. 11. 20:40
 13/14 anonim válasza:

Szerintem Egy nagyszájú öntelt ember aki nyomja a rapp szöveget és csak a káromkodást nyomja. Meg hogy már mindenki ezt mondja hogy U.U Páva gyerek xD de nekem a zene nem tettszett.(van akinek igen,de kinek mi az ízlése) Meg hogy mondják azt is hogy Mr.busta a legjobb Siska meg Essemm meg Killakikitt elbújhatnak. NEM!(én szerintem) Mr.bustának Egy jó dala van amit úgy hívnak ''Eleget Láttam Már Testvér'' na az nekem tettszett de azt se bírta ki úgy hogy Szét..rlek meg hogy meg...zlak vagy ilyesmi. Ja meg az hogy sokan mondják azt nekem hogy Mr.busta hetente ad ki számot meg hogy 300 dalja van. KI A Ló...zt ÉRDEKEL?(engem nem.) És? ha hetente ad ki dalokat és abból az összes s..r? na jó azért tudom hogy 200 000 fölött megnézik a zene videóit de akkor is ''SZ.R''(Szerintem) Siskának a dalait szívesebben hallgatom mint a Bustát. Mert Siska jó dalokat ír és sikereseket mint a ''Jön a tré'' c. dalt ÉÉÉÉÉS 3 000 000-an nézték meg azért az nem semmi Jó azért azt nem mondom hogy nem volt benne káromkodás de nem az hogy k... anyádat K.c..g!. Dióhéjban annyi hogy Nem tettszik Mr.Bustának a dalai de szerintem ki lehet a dalaiból nézni a személyiségét.

Aztán meg jöhetnek a lepontozások.

Ja meg 14/f

És a rohadt életbe hogy hányszor kellet kijavítanom a trágár szavakat

2013. dec. 16. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőnek igaza van :D Zöld pacsi :D
2013. dec. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!