Szoktátok nézni az Eurovíziós Dalfesztivált? Idén követtétek? Ha igen, kik voltak a kedvencek?
Én nagyon szeretem ezt a műsort, és most eszembe jutott, hogy jó lenne egy ilyen kérdést kiírni, habár nem tegnap volt a verseny...:D
Kik az idei kedvenceitek, már ha figyelemmel követtétek a műsor alakulását?:)
16/L
Hello!
Én nem olyan régóta nézem, kb. 2 éve, az ideiekből a nyertes Emmelie de Forest, a német, a svájci (nem tudom, miért nem lehetett őket továbbjuttatni a döntőbe), a litván, angol és a norvég tetszett legjobban, de a magyar se volt borzasztó, hiába ócsárolták összevissza. Persze, hogy most 10. lett, így már nagyon is jó nekik...
A tavalyi mezőny összességében jobban tetszett, kíváncsi vagyok a jövő éviekre is.
:)
Én nézem, szintem az idei mezőny kiemelkedően jó volt. Sorrendem:
1. Görögország
2. Litvánia
3. Horvátország
4. Albánia
5. Ukrajna
6. Montenegro
7. Izland
8. Svájc
9. Románia
10. Dánia
És idén nem csak a dalok voltak jók, hanem a csajok is xD.
Én is szoktam nézni, szerintem az idei egy nagyon erős mezőny volt :)
Az én kedvencem San Marino volt, főként a dal egyedisége miatt, az olasz nyelv jó hangzása miatt, na meg azért, mert a szövegét mintha nekem írták volna. Nagyon sajnálom, hogy nem jutott be a döntőbe, csak kis híja volt (11. lett az elődöntőben). Nagyon megörültem, amikor pár héttel később láttam valahol a hírt, hogy jövőre is ugyanez az énekesnő (Valentina Monetta) indul san marinoi színekben (érdekesség, hogy ez már sorozatban a 3. alkalom hogy indul a versenyen, és eddig minden triplázó versenyző (összesen három ilyen volt) első lett egyszer).
Továbbá nagyon tetszett még Izland, Norvégia, Svájc és Litvánia is :)
A Magyarországot képviselő ByeAlex-ről pedig csak annyit, hogy - sokakkal ellentétben - nekem nagyom szimpatikus a dal, szerintem jó döntés volt egy ilyen kedves, egyszerű dalt küldenünk - pláne magyar nyelven.
F/16
Nahát, teljesen meglep, hogy akadnak még olyan fiúk, akik nézik ezt a műsort.:)
Köszönöm neked is választ!:D
Nézem a műsort minden évben töretlenül.
A Svájciakat imádtam, csakúgy, mint Oroszországot, Moldovát, Hollandiát, Észtországot, Dániát, Izlandot (*-*). Azt hiszem, hogy csak ennyit. Mindegyik jó volt, de nem annyira, mint ezek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!