Szerintetek van jövője egy zene-feldolgozásokat kécsítő youtube videósnak Magyarországon?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 20:39
1/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen zenékből milyen szinten készítesz feldolgozásokat. Hogyha mondjuk ismert rockszámokat jól játszol valamilyen hangszeren, és mindezt normális kép- és hangminőséggel feltöltöd, akkor szép nézettségi számokat lehet összeszedni. De mondjuk ha nincs túl jó hangod, mégis énekcovereket veszel fel, teszem azt egy mobillal, akkor ne sok jóra számíts...
2/9 A kérdező kommentje:
Van stúdióminőségű mikrofonom, meg hangkártyám, csak nemtudom hogy mennyire lenne nézett ha a Bohemian Rhapsodyt dolgoznám fel. merthát már megvan a felvétel csak klippet nem tudok alá tenni. csak képeket.
2013. aug. 25. 23:07
3/9 A kérdező kommentje:
Szóval a felszerelések a rendelkezésemre állnak, csak nem tudom hogy milyen stílusú szám vonzaná a nézőket, és hogy egy ilyen klasszikus (mellesleg szerintem zseniális) mint a Bohemian mennyire lenne felkapott..
2013. aug. 25. 23:10
4/9 anonim válasza:
A Bohemian Rhapsody tényleg zseniális szám, egyik legjobb rockdal, amit valaha is írtak. Szerintem viszont kellene alá a videó is, ahogy játszod, nagyon sokat számít az összhatásban. Szerintem simán vedd fel egy normálisabb kamerával, ahogy játszod, és utána videószerkesztőben vágd ki alóla a kamera által vett hangot, és tedd be helyette a jó minőségű hangfelvételt. Gondolom zongorázod, nem? Én a gitárszólójával próbálkoztam egy ideig, de bármennyit is gyakoroltam, egy sz.r utánzatnak tűnt az egész, sajnos aki nem Dr. Brian May, az a büdös életben nem fogja azt úgy eljátszani...
5/9 A kérdező kommentje:
értem. az a gáz hogy már pár napja felraktam, lehet hogy kicsit korai, de még tervezek skyrim főtémát játszani, meg hasonlókat. De ha gondolod elküldöm privátban a linket ha szeretnél véleményt mondani :)
2013. aug. 26. 11:36
6/9 anonim válasza:
Simán van jövője, de a hang önmagában nagyon kevés egy videómegosztó portálon. Kell videó, méghozzá jó, szépen összevágott, jó minőségű. Ettől függetlenül a zene a legfontosabb. Ha az profi, akkor sínen vagy.
7/9 anonim válasza:
Én is megnézném :) kérek linket!
Ti szoktatok jogdíjat fizetni, vagy hogy megy ez youtubeon?
(Majd én is szeretnék covereket feltenni)
9/9 A kérdező kommentje:
csak simán fölraktam mindenféle díj nélkül
2013. szept. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!