(ZENE) Effekt?
A legtöbb Dj-nek meg van ez az effekt, olyan mint egy hosszú "FFFFF" hang, ami egyre hangosodik, utána meg jön a tuc tuc rész, na nekem ez a rész kéne.
Hogy hívják?
Honnan tudom letölteni?
Nemm tudom. de viszont ird be google ba hogy dj efektek
de azt is csinálhatod akár hogy beirod youtubba hogy dj efektek és ellinditasz egyet és fönt ahol kiirja hoyg ww.nemtommi azt kijelölöd és beileszted ide:
***** convert video és letölti
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Csinálsz egy white noise hangot mondjuk Massive-ban, különböző filterekkel, low freq. cutoff (=nincs mélyhang), highpass filter(=közép, magas tartomány legyen), és a lényeg, hogy sidechain compresselik mondjuk a dobgépnek a fő kick-jére (tehát magára a tuc-tuc-ra), így amikor megy az effekt, leveszi a hangot amikor jön a TUC, és kb. ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor egy gép pumpálná kifele a gőzt. Persze ütemre. :)
Különböző sample pack-ekben találsz, mondjuk ncore, vagy kalózöböl. FX, Riser, Downfilter, Upfilter, valami ilyesmi kulcs szavakra keress. Ha még kell segítség szólj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!