Mondanátok nekem olyan zenekart illetve énekest, előadót, aki hasonló zenét játszik mint a Paramore? Valamint szintén hasonló kinézetű és nála is jobb hangú, énekesnőt mint Hayley Williams?
Olyan vörös hajú énekesnőről nem tudok, mint Hayley Williams, de énektudás, illetve zenei igényesség szempontjából Dido, Alanis Morissette, Norah Jones vagy éppen Sheryl Crow simán felveszik vele a versenyt.
A teljesség igénye nélkül néhány dal az említett előadóktól:
Dido - White Flag
Dido - Life For Rent
Dido - Don't Leave Home
Dido - Here With Me
Alanis Morissette - Thank U
Alanis Morissette - Hands Clean
Alanis Morissette - Precious Illusions
Alanis Morissette - Ironic
Norah Jones - Sunrise
Norah Jones - Don't Know Why
Norah Jones - Thinking About You
Sheryl Crow - Leaving Las Vegas
Sheryl Crow - Strong Enough
Sheryl Crow - Everyday Is A Winding Road
plusz a ráadás két másik kedvenctől:
Martika - Love Thy Will Be Done
Carly Simon - Why
ja nekem ez nem gond, mer én nem szeretem Hayley t, csak nem értem mér ajnározzák olyan sokan, hogy jaj de tehetséges, olyan szexis, meg gyönyörű, meg istennő, közben meg csak vörös a haja, és elég fiús a testalkata, lapos szerintem, meg szögletes az álla. Szal isten őrizz hogy sajnáljak tőle akármit is, meg nem is irigykedem, de én Amy Lee t szebbnek találom, most stílusomtól függetlenül, arcra, a szemei, minden, a Julia Volkovát is szebbnek találom, vagyis ajakfeltöltés előttről, aki szexi volt az Christina Aguilera, neki a hangja isj ó pedig nem hallgatom a számait, vagyis nem vagyok oda értük. Csak ő is agyon lett plasztikázva, meg hízott is.
Lady Gaga nagyobb egyéniség szerintem. A hangja meg hasonlít egy két számban Avrilére szerintem. Szal Avrilt is tartom olyan szépnek mint őt, vagy dögösnek, pedig neki is csak egy számát szerettem kb még régen mikor ment a viván, de nincs bajom vele. Mila Kunis meg Jessika Alba is szebb sztem Bár lehet h valakinek a cuki vagány csajok jönnek be, de a piros hajától nem lett egyedibb, mert sok csaj van akinek lila, piros, rózsaszín haja van sztem, vagy aki punk, rocker, és ha valaki vagány akar lenni meg feltűnő akkor ne a piros hajától legyen csak feltűnő, meg egyedi, vagy attól hogy vetkőzik, vagy melleket nagyobbít.
Szal nekem H. az átlagos csaj, de inkább cuki mint szép.
Szégyen ide, szégyen oda, kerek perec ki kell jelentenem, hogy nem tudom, melyik számra gondolsz. Próbálok kutakodni, hátha megtalálom a videoklippet a leírás alapján, de biztos eredményt sajnos nem ígérhetek. Talán, ha egyenként belehalgatsz az alábbi linken szereplő dalokba, akkor megtalálod a szóban forgó muzsikát, bár felhívom rá a figyelmedet, hogy a felsorolás egyáltalán nem teljes.
List of songs by Sheryl Crow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!