Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek Johnny Ramone (a...

Szerintetek Johnny Ramone (a Ramones volt gitárosa) hogy lehet minden listán annyira előkelő helyen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
hogy érted hogy előkelő lehet én vagyok a hülye és nem értem a kérdést de azért írd le
2013. aug. 23. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy pl. a Rolling Stone 100-as listáján a 28..
2013. aug. 24. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy az a lista a szerzője magánvéleményén alapul, ami nem feltétlenül egy szakértői vélemény. Másrészt egy ilyen lista mindig is objektív és emiatt vitatott, érősen függ attól, hogy az összeállítója milyen szempontokat tart fontosnak. Személyes véleményem szerint is nagyon gáz az a Rolling Stone-os 100 legjobb gitáros felsorolás, például olyan apróságok miatt, hogy Kurt Cobain meg George Harrison gitárosként az első 10-ben van, közben meg mondjuk Mark Knopfler, Brian May, Jack White vagy John Frusciante sokkal lejjebb...
2013. aug. 24. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
én imádom Johnny Ramonet és szerintem azért van annyira elől mert olyan egyszerű volt a zenéjük és mégis jó hirtelen mindenki azt szerette nem azokat a számokat amiben 10 perces gitárszóló van szóval Johnny egyszerű volt lehet nem egyértelműen fogalmaztam bocs ha nem érted amit leírtam de az egész lényege hogy a Ramones örök és elpusztíthatatlan
2013. aug. 24. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert úttörő volt
2021. dec. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!