Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Skrillex anyukája meghalt?

Skrillex anyukája meghalt?

Figyelt kérdés

A With your friends-et hallgatom és az a szövege : "Please tell to my mother I down on my knees, cause I really really miss you,

Bye love, all my love, I love you. You... You, you... All my love"

#Skrillex #Sonny Moore #Sonny John Moore
2013. aug. 22. 19:18
 1/4 anonim válasza:

Találtam egy "cikket" erről, csak nem magyar.

[link]

Megpróbálom lefordítani, nem tudom mennyire sikerül... (14éves vagyok, 3 éve tanulok angolul...)

A biológiai szülei témája nem olyasmi, amit Skrillex szeret felidézni, de felvállalta, hogy, rájött, adoptálták 16 évesen. Amíg ő a neten döntött, hogy csatlakozzon a From First To Last-hoz, azt mondta össze fog futni az anyjával, a nővel, akiről eddig csak azt tudta, a család barátja. Határozottan dühös volt, állítólag nem is beszélt az anyjával. Skrillex azt mondta, nem szeretné, hogy az alapján ítéljék meg, hogy honnan jött, arra összpontosítsanak, hogy ki ő valójában most.

Nem tudom mennyi valóságalapja van ennek, lehet, hogy csak pletyka, és a fordítás sem 100%os... Azért remélem tudtam segíteni.. :)

2013. aug. 25. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia igen ez tudtam róla de azért köszii :)
2013. aug. 26. 17:43
 3/4 anonim válasza:
Ohh.. hát akkor tényleg nincs mit.. :) Amúgy nem hiszem... mármint, hogy meghalt. Szerintem azt jelenti a szöveg, hogy úgy érzi elvesztette... Vagy ilyesmi..
2013. aug. 26. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm végülis az is lehet :) köszi
2013. aug. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!