Ki szereti itt a kövezkezőket?
Tankcsapda, Depresszió, Road, Kárpátia, Black Veil Bridges,
Papa Roach, Rise Against.................
Az Black Veil BRIDES. A fekete fátyolos hidaknak nem sok értelme lenne. XD
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, ezeket szeretem közülük: Rise Against, Papa Roach. A Tankcsapda-Depresszió-Road hármast is szeretem valamilyen szinten, de annyira nem hallgatom őket.
Tankcsapdától a régi számokat szeretem,depressziót nem ismerem annyira de sztem olyasmi mint a tankcsapda,a kárpátiát nagyon szeretm,voltam nem rég koncerten is,a black veil brides a kedvenc zenekarom :D az utolsó 2-őt nem ismerem.. :) 14/l
ha gondolod írj üzit :))
Pár Tankcsapda, Papa Roach számot szoktam hallgatni, Kárpátiát néha "akaratomon kívül" is hallgatok, mert a családban mindenki szereti őket, ezért a rádióból az szól. Én egyébkénk túlnyomórészt AC/DC-t hallgatok.
17/F
Itt a Rise Against, amit igazán szeretek.
Tcs-t, depit, road-ot ritkábban hallgatok csak. Többiért nem vagyok oda annyira...
Amúgy Fish, Billy Talent és Sublime bömböl általában :D
Kátpátiával, Roaddal nagyon jóban vagyok. Tankcsapdát, Depit is szeretem, de az első kettő nálam viszi.
Nem leírtak közül még szeretem a Rómeó vérziket, Dorothyt Fish!-t.
A Black Veil nem az én műfajom, a Papával is jóban vagyok, a Rise Against pedig nem ismerem. Emellett még van jó pár együttes amiket bírok, de nem nagyon férne ki.:)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!