SNSD-ből Sunny?
Figyelt kérdés
SNSD-t anynira nem ismerem, meg kpop témában se vagyok otthon, de egy-két klippet láttam és Sunny nagyon megfogott. Aztán néztem róla videókat. Tudom, hogy ezek megjátszott dolgok, meg tudom azt is, hogy sajnos iszik : ( De nekem anynira szimpatikus, legalább is a karakter amit előad a médiában. : ) ( Bár olvastam sokszor ők is unják, hogy meg kell játszani magukat. )
Ti hogy vagytok vele?
Sunny: https://www.youtube.com/watch?v=Tlm-x-XMyW0
2013. aug. 21. 15:02
1/10 anonim válasza:
Én csak most kezdtem pár kpop számot hallgatni, szóval én se vagyok otthon a témában, de az SNSD-ből nekem is ő a kedvencem. Igazából csak őt meg Tiffany-t vagyok képes hamar felismerni, néha Taeyeon-t is megtippelem (pedig már vagy háromszor nekifutottam, hogy megtanulom a neveket az arcokkal párosítani). Nekem a többiek olyan egyformák, és szerintem Sunny kicsit "kitűnik" a csapatból, kicsit egyedibb a karaktere, mint a többieké. (Lehet, hogy csak azért vagyok így ezzel, mert még nem nagyon ismerem őket.)
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem mind ugyanolyan :D Nekem is Sunny tűnt ki, mert mintha nem is teljesen ázsiai lenne, oké nyílván voltak abban a csapatban is plasztikai beavatkozások, olvasgattam kicsit. :S
2013. aug. 27. 20:37
3/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretem az snsd-t és elfogadom őket olyannak amilyenek
5/10 A kérdező kommentje:
Ázsiában még keményebb a média világa. Kicsit olvass utána. Furcsa dolgok vannak ott is. :S
2013. dec. 6. 21:18
7/10 A kérdező kommentje:
Mármint eléggé alkohol függő, oké oké értem "iszik" :D az alkoholra gondoltam. Mondjuk nem csoda, amúgy...helyébe én is innék. Amilyen kemény lehet az életük.
2014. jan. 24. 15:39
8/10 anonim válasza:
Én Sooyoungon kívül a többieket nem vagyok képes felismerni
9/10 anonim válasza:
En az osszeset felismerem. :) Nekem talan Taeyeon a kedvenvem.
10/10 A kérdező kommentje:
Én is felismerem már őket :) Sunny után Hyoyeont szeretem :D
2014. júl. 31. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!