Tetszik nektek Avril Lavigne új száma? Miért/ miért nem?
Nekem a kedvenc hangú énekesnőm, de nem tudom milyen ember lehet...sok a botrány körülötte és ez a csók a klippbe :D. Oké, felelsz vagy merszbe mi is beszoktuk vállalni na de nem adtam volna ki ilyen videót. Szerintem fel kellene nőnie, hiszen már 28 éves, hát ehhez képest :D...
http://www.youtube.com/watch?v=uuNTO31FlY8
nekem maga a dal tetszik :) nem vagyok Avril rajongó...
a klipp szar..egyáltalán nem tetszik
Szerintem a valaha volt legjobb száma.:)
A klippel semmi bajom nincsen, vicces, és ilyen csókot a színészek is csinálnak, ha olyan a film, és nem lesz belőle botrány, mert a film része, ezt kell eljátszani. A klippben is csak ezt kellett eljátszania.
A dal nagyon jó a klip még jobb :D
Hogy miért?
Mert sokszor van ,hogy egy énekes videoklippje a tenger parton játszódik virágos ruhában ki sírt szemekkel. (UNALMAS)
Ez is a tenger parton van (egy része) de ő egy nem minden napi ruhában ,és egy nem minden napi gitárral verekszik egy nem minden napi félig cápa ,félig medve lénnyel. (tudtál követni ? :D )
EZ LEGALÁBB NEM EGY TUCAT GYÁRTMÁNY!
Little Black Star 4ever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!