Ti milyen zenéket szerettek?
Szeretem a rockot annak legtöbb altípusaival, hip-hoppot, trp-hoppot, bluest, disco-t, punkot, funky-t, metált, különféle folkrlór zenéket (kiváltkép a magyart, cigányt, ír kocsmazenét, indián, távolkeleti japán, kínai népzenét, középkori német, angol, reneszánsz zenéket, akusztikus gitáros spanyol, mexikói zenék.) dzsesszt, soult, alternatívot, electroswinget, dubsteppet, különféle progresszív és avantgárd zenéket.
Nem szeretem a poppot, a pátosszerű "komoly" zenéket, mesefilmzenéket, a ratyi rappeket, amik alatt csak tüc tüc megy és valami marhaságot hablatyol a repper közhelyes témákról. Azon túl nem szeretem a "csináljunk divatot a hipszterségból" zenéket, amik 2 akkordból építkeznek mind lassú, középlassúak és mindben magasan énekel a bájos hangú nő/férfi. Nem szeretem még a hard technot, technot, partyzenéket, house-t.
Amit imádok:
VisualKei(J-rock),J-pop, Rock, Metál (bármelyik irányzat, de főleg a szimfonikusat imádom:D),Hardstyle, Hardcore Industrial, Aggrotech, Instrumentális filmzenék, Régi (1990-2001-es) popzenék
Amit elhallgatok:
K-Pop, Techno, Dubstep, Mulatós
Amit nem szeretek:
Rap, Reggae, Pop
U.I.: Ha nem tetszik, attól még nem kell lepontozni, mert én is a kérdésre válaszoltam!
Köszi a válaszokat!
2. válaszoló: Miért pontoználak le?
Sum 41, Green Day, Zebrahead, Skillet, Three days grace.
Ajánlom ezt a számot neked: https://www.youtube.com/watch?v=By7ctqcWxyM -imádom
Köszi (ismét) a válaszokat!
4. válaszoló: Asszem megszeretted velem a Sum 41-et! :)
Amúgy én is elég furán vagyok összerakva. :D Szeretem az AC/DC-t, Az Oasis-t, Kelly Clarkson-t, Bruno Mars-ot, Taylor Swift-et, a One Direction-t és mostmár a Sum 41-et is. (Ja, és az ízlésemhez nem kérnék negatív/lesajnáló/durva kritikát. Az építő kritikát és a tippeket elfogadom, de nem szeretem, ha az ízlésem miatt kritizálnak.)
Még várok válaszokat! :)
Kedves Kérdező!
Nem rád értettem a lepontozást, hanem többnyire a többi válaszolóra (jelenleg nem az itteniekre), mert sajnos volt már ehhez hasonló kérdés, ahol lepontoztak, azért, mert nem tetszett nekik amit hallgatok.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!