Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok nekem mondani francia...

Tudtok nekem mondani francia zenéket?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen, klasszikus, rap, disco, elektro csak francia legyen.

2013. aug. 20. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ITT van az eredet francia énekes éneke, az amit Pál Dénes is éneket. Természetesen ez a szebb, de ő eredeti francia, míg Dénes magyar, és megtanulta és ahhoz képest nem tanulta a francia nyelvet.

Íme az eredeti.

Garou - Je suis le même [Paroles]

http://www.youtube.com/watch?v=cXB2DaiEVwI

És Ők. Isteni szép hangok.

Celine Dion - Parole Parole avec Alain Delon

http://www.youtube.com/watch?v=uJLgcGSTMtk

2013. aug. 25. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:

párdon. Dénes jól énekel ahhoz képest, hogy nem tanulta a francia nyelvet.

Lehet, hogy most már beiratkozott, felbuzdulva a nagy sikerére való tekintettel.

Nagy kár hogy nem ő nyerte meg az EURO vizioba jutást, bár Bay Alex száma is nagyon tetszett, olyan meseszerű volt az éneke. Őt a közönség juttatta be Az EURO Dalfasztire.

Ha jól emlékszem a 10-v.12 helyezett lett kb. 50 ország vett részt a fesztin, egy dán énekesnő vitte el a pálmát, ő angolul énekelt.

2013. aug. 25. 17:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyi zenét küldötök, de nagyon nagyon szépen köszönöm, tényleg!
2013. aug. 27. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Noir Désir, Manu Chao

Joe Dassin - Champs Elysées

2015. júl. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!