Vélemények a "GitárOdú" hangszerboltról?
Előszőr is Szia!
Pozitiv a következő:
Az a baj hogy én is ismerem ezt a boltot :D És elmondom neked őszintén én teljesen igazat
adok neked , Én nem lakok messze tőle csak pár hévmegálló, Ismerem a tulajt már egy ideje
Itt vettem a második gitárom és az erősítőmet anno, Pozitív vélemény az a boltról hogy itt lehet alkudni és ha szerencséd van akkor még jófej az eladó :D én őt mondom már régóta ismerem. Meg még lehet kölcsönözni gitárokat meg pedálokat :) jó áron igazából fillérekért.
Negativ pedig a következő:
A nyitás:
Ő amúgy azért nyitja később a boltot és előbb zár mert nem megy jól neki abszolút nem. Én nagyon rég még jártam oda gitártanárhoz amikor még jól ment de az a része se megy jól a dolognak sajnos 2000-be nyitott igazából nemsoká beszarik :D Amúgy én még a Oroszlánbarlangot utálom mint a szart ott is ami megy az eléggé szánalmas. Az sokkal rosszabb még az Ódúnál is :D
A Tulaj nem nagyon ért a gitárokhoz inkább én csinálom meg. Meg hát igen a karbantartás azt is kéne néha a porra utalva. De 10 skálán olyan 5-öt adok a helynek nem sokszor járok oda de azért jó ha van :)
De igazából ha nem ő vezetné a boltot még jó is lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!