Mondanátok nekem hasonló gitárszólókat, mint amilyen a Metallica - Fade to black elején van?
Figyelt kérdés
Nagyon szerretem a Metallicát, és van ez a szám, a Fade to black, aminek az eleje a gitárszólóig nagyon tetszik, de utána már annyira nem tetszik a szám, és ez lenne a kérésem, hogyha tudtok olyan számot, ami hasonló stílusú a Fade to black elejéhez, és elküldenétek a címét, vagy egy linket róla, akkor azt nagyon megköszönném.:)2013. aug. 17. 00:12
1/3 anonim válasza:
Annak a szólónak én is megszállottja vagyok. Bár kissé mások, javaslat. Ezek is rövidek:
Pink Floyd - Sorrow
Black Sabbath - Blach Sabbath
Black Sabbath - Iron Man
2/3 anonim válasza:
Emigrate - Resolution
Metallica - Master of Puppets, One
Ossian - Rock katonái
Judas Priest - Electric Eye
ZZ Top - Cheap Sunglasses, La Grange
Lehet megtetszik pár, ezek jutottak eszembe amik esetleg tetszhetnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Első. Köszi a választ, de éppen az a lényeg, hogy hosszú legyen a szóló, hogy sokáig lehessen élvezni. De attól függetlenül köszi, mert mindet imádom!
Második, neked is köszi! :D
2013. aug. 17. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!