Hogyan rappeljek ha van ütemérzékem?
Figyelt kérdés
Van ütemérzékem, és szinte bármit eltudok rappelni eszméletlen jó ütemben, de nem tudom hogyan rappeljek, mert ha csak monotonul "végigmondom" a szöveget, akkor jó a hangom, jó az ütem, de nem megy át amit ki akarok fejezni, ha viszont "elváltoztatom" a hangom egy résznél, akkor nem élvezhető a "hangom". Nekem ének hangom van, de írtam egy rapzenét, de nem vagyok rapper, ütemérzékem van, és nagyon jól időzítek, mégsem a legjobb a hangom, essem, vagy hasonló rapperek tudnak rappelés közben is "játszani" a hangjukkal, nem tudom, hogy csináljam, hogy a megírt szövegemben jól hangzon pár rész, ahol negatív érzelmeket fejtek ki, és negatív rész, de valahol pörgősebb és tüzesebb a rapszámom, azokat a részeket erősen szoktam előadni, és élvezhető nagyon a hangom, de a negatívabb részeket, ahol kicsit játszani kellene a hangommal nem tudom hogy "fejezzem ki" hogy az is jó legyen. Énekelni tudok, de a rap más. Valami hiányzik, de nem tudom mi. Meglehet tanulni valahogy, valahonnan ?2013. aug. 14. 15:56
1/1 Lord Keri válasza:
Hallgass meg egy-két bone thugs-n-harmony számot, ők aztán tudnak úgy rappelni is, hogy közben énekelnek, de mégsem nyálas a végeredmény. Sok esetben még gangster rap-et is így nyomtak! :)
Bone Thugs-N-Harmony - First of the Month
http://www.youtube.com/watch?v=bpBP9dALcWw
Bone Thugs-N-Harmony ft Eazy-E - Foe Tha Love Of $
http://www.youtube.com/watch?v=63kRUCWstCo
Hátha tudsz belőle ötletet meríteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!