K-pop fanok! Nem akarunk valahogy összefogni?
Figyelt kérdés
NEm akarunk összefogni azért hogy jöjjenek koreaiak magyarországra. Vagy hogy lehessen koreai cucokat venni itt.Szervezzünk valami ztalit vagy nem tudom. AH van skypetok beszéljünk csoportosan skypeon. Benne vagytok. Írjátok le a skype neveteket. Bejelöllek.
Vagy van valami ötletetek??
Am nem tudjátok hol leht venni magyar koreai szótárt vagy valami koreai könyvet?
2013. aug. 14. 10:30
1/6 anonim válasza:
K-pop cuccokat itt is lehet kapni. :) Például nekem van egy táskám és egy pólóm igaz nem épp olcsó de sztem megéri:)
2/6 anonim válasza:
én koreai vagyok, és én pesten szoktam venni cuccokat.
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló pontosan mennyibe kerültek?? Hol vetted??
2. Tényleg koreai vagy?????? Van skypeod?
2013. aug. 16. 10:11
4/6 anonim válasza:
Koreai szótárt (magyar-koreai és koreai-magyar) a Koreai Kulturális Központban vettem. Kérdezd meg tőlük, hátha lesz megint.
5/6 A kérdező kommentje:
3. válaszoló. Nagyon köszönöm szépen. DE nem tudod hogy hogy érem el őket?
2013. aug. 16. 21:22
6/6 anonim válasza:
itt megtalálod az infókat róluk,a kkpop cuccok engem is érdekelnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!