Ki a kedvenc magyar gitárosod?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 18:28
1/46 anonim válasza:
Szerintem nincs is jó magyar gitáros.
2/46 anonim válasza:
4/46 Thurston válasza:
Mondjuk az relatív, hogy ki jó. Én például csak két olyan magyar gitárost ismerek, akire azt mondanám, hogy "jó". De ők meg nem ismertek a legkevésbé sem, szóval szerintem hiába mondanám a nevüket.
5/46 anonim válasza:
nincs bajom a magyar zenekarokban játszó gitárosokkal egyébként:D de aki most így a kedvencem: Birta Miki
6/46 anonim válasza:
Alapi István egyértelműen... szerintem egy gitáros akkor jó, ha sokféle stílusban tud játszani, és Alapinál ez megvan, plusz sosem érzem azt, hogy több akarna lenni annál, amit játszik, tehát van benne elég alázat. Még ha nem is hallgatom a zenéjét, minden tiszteletem az övé.
7/46 anonim válasza:
9/46 anonim válasza:
Egyértelműen Alapi István! A példaképem :)
10/46 anonim válasza:
Vedres Joe a Beatrice-ből, ill, Vrasi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!