Csak szerintem volt jobb a 10-15 évvel ezelőtti disco zene?
Figyelt kérdés
a maiak között is van jó, de mikor meghallgatok mondjuk egy 10 éves számot sokkal jobban lehet rá táncolni. szerintem a legjobb disco zenék a 90-esévekben, 2000-es évek elején voltak.2013. aug. 13. 11:15
1/6 anonim válasza:
Nem. AZ igazi disco zenék a 70-80 években volt igazán jó. A 2000-ben a legtöbb disco zene felújított verzióját hallod..
2/6 anonim válasza:
A 90-es évek közepéig, a dance flour időszak csúcsáig még elment, de utánna amik jöttek ( tisztelet a kivételnek ), hát...
3/6 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Az igazi disco zene 70-80-as évek!
4/6 anonim válasza:
Dancefloor! u-val lisztet jelent! :D
Szerintem minden korszakban megvoltak azok a tánczenék, amiket kellő gondossággal, tehetséggel, lelkesedéssel raktak össze, és örökzöldnek lehet hívni. Emellett mindenkinek megvannak azok a zenék, amikhez ezért vagy azért érzelmileg kötődik, kellemes emlékeket ébreszt.
Szóval szerintem ízlések és pofonok. :)
Az emberek nem felejtettek el zenét csinálni, egyszerűen mást, máshogy komponálnak.
5/6 anonim válasza:
Hát igen, írott szövegben nem jön át a szarkazmus. Mit gondolsz miért írtam külön a dance-t és a flour-t:) és a ''még elment'' sem volt véletlen:) Azért akadt 1-2 műremek a műfajból amihez engem is kötnek kellemes emlékek, na mindegy. -#2.
6/6 anonim válasza:
Ja bocs, akkor viszont jó a beírásod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!