Csillag születik. Nektek tetszett Borsy Ádám dala? A kerekesszékes férfié
A szöveg az nem épp, az eredeti, de szerintem olyan megható, hogy biztos hívják majd valahova
Szerintetek?
1. hsz.: Hát ízlések és pofonok.
2. hsz.: Igen, én a BeatBox-os gyerekkel cseréltem volna, az ritka szar volt
én most ezt felháborodva írom, hogy nagyon nagyot csalódtam a zsűribe... ugráló törpéket és a fene tudja a szájával mit művelő embereket juttatnak tovább egy ilyen műsorba. Emberek! milyen világban élünk??
Szerény véleményem szerint ez hatalmas hátrányos megkülönböztetés... és így éljenek a mozgássérültek TELJES ÉLETET...?! hát ennyit erről. Szerintem fantasztikus ember Borsy Ádám, és nagyon jó hangja van! Ha nem ült volna abban a székben, biztos tovább engedték volna...
Bevallom, én elsírtam magam rajta, és ahogy láttam a tv-ben, még jó páran a közönség soraiban.
Nem tudom megérteni a zsűrit, és csalódtam a műsorban, és az RTL-ben is...
höhh. magyarország ez vagy. (N)
egyet értek az utolsó válaszolóval, ugyanez a véleményem!!!
Ezerszer inkább Ádám jutott volna tovább, mint pl: az a szájával minden hangot csináló srác!!! Ádám megérdemelte volna....
Kedves 21:25!
Nem hiszem, hogy akkor is elsírtad volna magadat a számon, ha nem kerekesszékes ember énekli a dalt. És a zsűrinek abban igaza volt, hogy nem volt minden hang a helyén, és szánalomból Ádámnak sem lett volna jó tovább jutni!!!! Nekem is tetszett a produkciója, de nem ütötte meg szerintem azt a bizonyos szintet
Sziasztok!
Nekem az a véleményem, hogy fantasztikus volt. nem az angol kiejtése miatt nem a picit hamiskás hangja miatt és nem a tolószéke miatt, hanem ha megfigyeltétek volna a szemén tükröződött a lelke! EGY FANTASZTIKUS ÉRTÉKES ÉRZELMES fiatalembert ismerhettünk meg. ha minden pinamutogató ri.anc meg macsó izomagy bekerülhet a magamutogatása miatt, akkor ő a lelke miatt SIMÁN bekerülhetett volna. Egyébként laikus szemmel nézve NEM volt rossz a dal....sőt....!!!!!!!!!
sztem fantasztikusan énekel, és csak azért nem engedték tovább, mert abban a székben ül
elvégre milyen szégyen lenne az országnak, hogy egy ilyen tehetségkutatóban nem csak beképzelt, nagyképű, újgazdag huszonévesek szerepelnek, hanem valaki, aki nem tökéletes, és mégis tehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!