Segitsetek már légyszi nekem nagyon kellene egy számnak a cime, talán még itt van remény tudtok nekem segiteni, többi lent?
Figyelt kérdés
Igen jó szám még 1 csaj játszott zongorán 2csaj énekelte ien jó gyó naon nagy szám még ien tudjátok ien lassu lirai dal..... egyszer látam a klipet a neten háát hogy mondjam nem is klip volt hanem csak játszott a zongorán meg énekelt,, énekeltek és a szövegbe vmi oasmi volt h áááááááááááááá ien dudolás vagy mi és még a szövegbe olyan is volt hogy mintha azt énekelte vna h éncsennordárc meg árhiró árhiró meg nemtom mien nyelven sose hallottam még oat úgy énekel a számnak a végén oan nyelven...... ieneket na tudjátok.... léci segicsetek mert nagyon kéne segics lécci ááá köszi elöre iss!!!!!!!!2013. aug. 12. 22:15
11/18 anonim válasza:
Utolsó,nem poén.
Rengeteg olyan számítógépes játék van aminek a zenéjébe valamilyen kitalált szövegen énekelnek:)
pl.Oblivion,Skyrim,Dragon Age...
12/18 anonim válasza:
tuti ez. http://www.youtube.com/watch?v=8Q7FFjUpVLg
amúgy nekem is leesett, már akkor amikor a pali szövegét olvastam :D
13/18 A kérdező kommentje:
nagyonszépen kösz utolso most nézem anakk a skyrimnak a zenéit és hát találtam hasonlokat még keresek...
am télelg nem poén, csak azért tettem szexbe,, mertt it sokan vanak zenébe teszem ot 1 napa laat kapok rá 2 választ..... it meg hátha tudnak segiteni....
2013. aug. 12. 22:29
14/18 A kérdező kommentje:
utolso: sajna nem ezaz, de jo számm........................................
2013. aug. 12. 22:31
15/18 A kérdező kommentje:
megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!! megtaláltammm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! megtaláltam dragonbor ncomes a cime és igennagy szám gyoooo..... itvan halgasátok megg::
2013. aug. 12. 22:37
17/18 A kérdező kommentje:
igymá eszembe jutot azis h a szövegbe van vmi junó junó dagonbol de igy nyugodt szivel h megtaláltam köszi minden véaszolónak halgasátok sok szeretetel ..............
2013. aug. 12. 22:38
18/18 anonim válasza:
Pedig ezt ismertem is csak nem jutott eszembe a neve:D
Azért remélem így is segítettem megtalálni és én is szeretem ezt a számot:)
11-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!