Tudnátok vélemény mondani erről a gitárról? Invasion EG620
Figyelt kérdés
Első gitár lenne. Nem vagyok még annyira jártas a témában, de eddig nem sok jót hallottam az Invasion gitárokról.
Ennyi pénzért jobban megéri egy Cort, esetleg Epiphone?
2013. aug. 11. 01:40
1/4 anonim válasza:
Invasion az tüzifa. Basszus, 32-ért használtan már egy viszonylag használható gitárt is lehet találni. Epi annyira nem, de pl Cort vagy Ibanez.
2/4 anonim válasza:
Majdnem mindenben egyetértek az elsővel, azt leszámítva, hogy a termék pontos megnevezése uszadékfa. Nemrég láttam egy olyan videót, amiben egy orosz srác egy lapátra rakott húrokat és egy hangszedőt, meg bebundozta a nyelét,és azon 'gitározott' na ez kb olyan. Bár nem, mert azon a lapáton egy Seymour Duncan pickup volt ;)
3/4 anonim válasza:
Nem EMG81 volt? :D Nekem úgy rémlik... persze rég volt mikor azt a videót láttam :D
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy EMG81, volt, én is régen láttam, és csak arra emlékszem, hogy valami flancos pickup volt, és valószínűleg emiatt meglepően jól szólt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!