FL studio-t nehéz használni?
Háááát
Nekem speciel 6 év dobbal, ebből 2 év dzinti/zongorával + ezek mellett 4 év szolfézzsal olyan 2 hónap alatt tudtam az alapokat autodidakta módon (tehát semmi tutorial) napi 3 órában
És ezek csak az alapok. Nem mondom, hogy kis DAW az biztos!! :D
Ha nekiállsz, és tényleg elég elszánt vagy, akkor simán megvan egy 3 hónap alatt (véleményem szerint)
De, ha a zenei alapokra gondolsz, akkor azt hangszerrel kell tanulni!....Amúgy gondolkodtam már rajta, hogy magyar nyelven csináljak tutorial videókat FLS-el kapcsolatban teljesen nooboknak, hogy mit, hogyan, hova, etc
A verziószámot meg fogd fel úgy, mint játékoknál a patchet.
Tehát nem különbözik szinte semmiben, csak néhány újítás van beletéve + bugfixek
Vagy esetleg, amire még gondolhattál, az az, hogy milyen edition.
Ott meg a sorrend így hangzik: Demo<Fruity Edition<Producer Edition<Signature Bundle
Én az FL Studio 10 Producer Editiont használom 12 éves korom óta és nem érzem, hogy ennél nagyobb kellene...TÖKÉLETESEN megfelel arra a célra, amire én használom! Vagyis pontosabban zeneírásra, leginkább Massive, Nexus2, Z3TA 2+-al használva.
Itt találatod néhány számom, ha érdekelne [link]
Ha esetleg nem találnál normális tutorialt, vagy nem érted az angolt etc, akkor nyugodtan rámírhatsz :D
(de akár skype s szóba jöhet, ha úgy könnyebb neked)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!